Skautraverne er i gang igjen

16-05-21, 21:16
Etter en lang koronapause har myndighetene gitt oss muligheten til å gjenoppta våre onsdagsturer med visse restriktioner. Vi starter opp på Jeløya den 19. mai . Vi har påmelding - maks 20 personer.
Turprogram 2021

Generell informasjon.
Skautravernes klubb holder til i Moss og ble stiftet 15. november 1977 med formål:

"Arbeide for å øke publikums interesse for friluftsliv i skog og mark."

Klubben har gjennom årene arrangert turer på våren og høsten i vårt nærmiljø som tilbyr flotte opplevelsesrike turmuligheter. Årets turer følger tidligere mønster, og går for det meste i Moss, Rygge og Våler. Turene er lagt i lettgått terreng med lengde på 5 til 7 km og gjennomføres innenfor 3 timer inkludert matpause.

Starttidspunkt er normalt satt til kl. 11:00 på onsdagene.

Vårens program inneholder 5 turer. Vi planlegger først vårens turer og legger til rette for at disse kan gjennomføres trygt og smittefritt. I skrivende stund er det slik at alle som ønsker å delta må registrere seg, ha med antibak og ta med munnbind for bruk der det kan bli vanskelig å opprettholde den foreskrevne avstanden på 1 meter. De første turene vil ha påmelding og ha en grense på 20 deltakere. Da blir det først til mølla som gjelder. Det vil under våren bli gitt oppdatert info på mandag forut for onsdagens tur på vår hjemmeside og på Facebook.

Turene er gratis for deltakerne.

For de som har fått klarert plass på dagens tur vil det være mulig å møte på MYRA kl. 10:30 for samlet kjøring til startstedet.

Husk at vi ikke har værforbehold for våre turer!

Vil du være med på onsdagens tur, må du melde deg på dagen før til vår klubbleder:

Knut Lindløv: Helst SMS eller alternativt telefon 901 04 673 (oppgi navn!)

Vårens Skautraverturer

19.05.2021 Tronvik
26.05.2021 Fredrikstad; Stjernehallen - "Bjørneløypa"
02.06.2021 Ødemørk