Turprogram for vår og høst 2020

02-04-20, 16:15
Er årets jubileumstur i anledning MOSS 300-års feiring den 12. august byttet ut med hele folkets kamp mot Korona-virusets herjinger?
Kjære SKAUTRAVER!
Vi i styret har gledet oss til årets turer. Det er leit å starte året med å avlyse våre første turer. Vi følger opp myndighetenes retningslinjer og vil gi beskjed om turer i mai og utover i sesongen som kan bli avlyste - følg med på disse sidene og på FaceBook.
Vi håper på at våre turer etter sommeren kan gå etter programmet.
Vi håper jubileumsuke blir som MOSS 2020 legger opp til. Skautravernes bidrag er vår Jubileumstur den 12. august som starter på Myra og fortsetter rundt Nesparken og videre ut mot Tangen for en liten matrast. Stien hjem går rundt brannstasjonen og ned forbi Fossen på den nye passasjen tilbake til Myra.
I påvente av Korona-kollaps; gå gjerne en tur i vår flotte natur, hold god avstand, skjerm nysing og hosting og vask hendene omsorgsfullt.
Avslutningsvis kan vi også anbefale årets Stolpejakt på egenhånd.
På snarlig gjensyn og GOD SKAUTUR!