Flott tur til Bernstøtta 8. mai.

10-05-19, 07:12
Vil du være med på vår båttur på Haldenkanalen? Medlem se din e-post.
Takk til alle 37 skautravere for en flott tur til Bernstøtta i dag 8. mai, i nydelig tur-vær og til den sterke historien om Erik Bern, formidlet av dagens turleder Henry Mogstad. Det ble en verdig minnestund som ble avsluttet med "Ja, vi elsker"

INFO:
Vi sender på oppfordring ut innbydelsen til klubbens medlemmer om vår båttur den 19. juni på Haldenkanalen. Det er fortsatt tid til å melde seg på, senest den 20. mai. I påvente av et nytt innbetalingssystem må vi bruke dagens opplegg med nettbank eller bankgiro.

Skautravernes Klubbs bankkonto er nummer: 1080.25.66056

Pris uten mat er pr person kr. 139,- / med mat kr. 259,- (må betales ved påmelding).

Husk å merke innbetalingen med navn, antall og "båttur 2019" (mange har glemt dette - da blir det vanskelig å se hvem som har betalt).

Denne turen er forbeholdt våre medlemmer og innebærer at kontingent på kr 50,- for 2019 er innbetalt. Beløpet innbetales til klubbens bankkonto - husk å merke innbetalingen med navn, adresse, telefon nr, og e-postadresse.

Vel møtt til våre onsdagsturer og til vår båttur den 19. juni.

Moss, 10.05 2019