Turprogram 2017

14-03-17, 11:24
Skautravernes klubb ble stiftet 15.november 1977, og formålsparagrafen er: Klubben har til formål å arbeide for å øke publikums interesse for friluftsliv i skog og mark. Klubben har gjennom disse årene arrangert en rekke turer med det formålet å få folk ut i vårt nærmiljø så de får sett hvilke flotte turmuligheter som finnes i Moss og omegn
Årets turer følger vårt tidligere mønster, og avholdes i hovedsak i Moss, Rygge og Våler. Lengden varierer fra 5 – 7 km, og vi regner med at de avvikles på ca 3 timer inkludert en matpause.

Kortere turalternativer går fra Alby på tirsdager kl 11:00.

Starttidspunktet er normalt satt til kl. 11.00 på onsdagene.

Årets program inneholder 7 turer fra etter påske til sommeren, og 9 turer fra siste halvdel av august til ca midten av oktober.

NB! Turene er gratis for deltakerne, og alle som ønsker å bli med er velkommen.

De som vil delta men ikke har egen transport, anbefaler vi å prøve å finne noen å sitte på med. Vi vil som før også ha den frivillige ordningen med at en eller flere biler drar innom parkeringsplassen på MYRA kl. 10.30 for å plukke opp de som ikke har klart å ordne egen transport. Dessuten kan de som ikke vet hvor det oppgitte startpunktet er, også møte på MYRA kl. 10.30 og bli ”geleidet” til starten.

Husk vi har ikke værforbehold for våre turer !!!